Vállalatirányítási rendszer

Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rendszer

Csatlakozzon és növelje üzleti tevékenységét!

A Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábbi nevén Microsoft Dynamics NAV vagy Navision) egy olyan all-in-one megoldás, amelyet könnyű használni és adaptálni, segíti Önt a vállalkozása területeinek összekapcsolásában és tudatosabb döntések meghozatalában. Teljes mértékben együttműködik a Microsoft üzleti alkalmazásaival, így az Excel, Word, Power BI és Outlook programokkal még gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat.

A Business Central integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál. Egy olyan komplex megoldás, amely átfogóan optimalizálja a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánc-kezelés, az e-kereskedelem, a gyártás-termelésirányítás, készletkezelés és a kereskedelem területén.

Kiknek ajánljuk?

A Business Central rendszert a vállalatmérettől függő igényeknek megfelelően úgy tervezték, hogy támogassa a KKV szektor résztvevőit, vagy kielégítse akár a nagyvállalatok igényeit is. Funkciói és moduljai úgy épülnek fel, hogy kezdetben elegendő csak a legszükségesebb funkciókat használni, és a vállalat növekedésétől függően a funkcionalitása bővíthető és mélyíthető.

A rendszerben minden lehetőség megvan arra, hogy a nagyvállalati igényeket is kielégítse, hiszen testreszabhatóságával, bővíthetőségével minden területre alkalmazható.

Miért ajánljuk?

A Microsoft ERP rendszerét több mint 10 éve ajánljuk ügyfeleink számára, és mi magunk is használjuk, így bátran mondhatjuk, hogy kollégáinkkal igen nagy tapasztalatot szereztünk a rendszer bevezetésében, testreszabásában, oktatásában és támogatásában. Ismerjük, hogy melyek azok a területek, amelyek esetleg kezdeti nehézséget okoznak a felhasználók számára, és igyekszünk ezeken átlendíteni őket. Hisszük azt, hogy a Business Central egy olyan nemzetközi szoftver, amelybe egy világ tapasztalatát építették be olyan formában, hogy az minden igényt kielégítsen úgy, hogy a munkavégzést gördülékennyé és hatékonnyá tegye, az eredmények pedig számokban is mérhetők legyenek.

Komplex megoldás a vállalaton belül

Bizonyára egyetértünk abban, hogy a legtöbb vállalat természetes munkaeszközként használja a Microsoft üzleti szoftvereit, így például az Outlook, Word, Excel programokat. A Business Central vállalatirányítás belesimul ezekbe az eszközökbe, így akár úgy használhatja a vállalatirányítási rendszer funkciót, hogy ki sem kell lépnie a megszokott levelező rendszeréből.  A beépülő add-in segítségével minden információ a rendelkezésére áll ahhoz, hogy vásárlóit, árajánlatait, számláit könnyedén kezelhesse már Outlookból is, mindezt úgy, hogy a háttérben minden adat közvetlenül Microsoft Business Central rendszerben tárolódik. Adatait akár közvetlenül Excelben is szerkesztheti, majd a szerkesztés végeztével mentheti a Business Central rendszerbe.

Funkciók és területek

Kezelje hatékonyan pénzügyeit!

Hozzon tájékozott döntéseket!
A számviteli, az értékesítési, a beszerzési, a készlettel és ügyfelekkel kapcsolatos adatok összekapcsolásával teljes képet kaphat vállalkozásáról. A beépített Power BI vezérlőpultokon folyamatosan ellenőrizheti valós idejű pénzügyi teljesítményét.

Gyorsítsa fel a pénzügyi/havi zárását és jelentéskészítését!
A Business Central rendszerrel átláthatóvá teheti a követelések és kötelezettségek kezelését, automatikusan egyeztetheti számláit, így gyorsan és pontosan, a számviteli törvényeknek megfelelően készítheti el zárását.

Pontosabb előrejelzések
Pontosíthatja pénzügyi előrejelzéseit az adatok több dimenzióban történő elemzésével. A zökkenőmentes Excel integrációval könnyedén testreszabhatja jelentéseit.

Automatizálja és biztosítsa az ellátási láncot!

Optimalizálja a készletszinteket!
Használja a beépített mesterséges intelligencia segítségét, hogy megjósolja, mikor és mit kell feltöltenie! A dinamikusan frissülő készletszinteknek köszönhetően csak azt kell beszereznie, amire tényleg szüksége van.

Kerülje el az elvesztett értékesítéseket, és csökkentse a hiányt!
A készletmennyiség, átfutási idő és újrarendelési idő automatikus kalkulálásával fenntarthatja a megfelelő mennyiségű készletet. Készlethiányos cikkei helyett javasoljon helyettesítő termékeket!

Maximalizálja nyereségét!
Kövesse a rendszer javaslatait a skontó kedvezmények igénybevételéhez, illetve a késedelmi kamat kötelezettség elkerüléséhez. A jóváhagyási funkció használatával kézben tarthatja beszerzéseit.

Értékesítsen hatékonyabban, és fejlessze ügyfélszolgálatát!

Szállítson értéket minden értékesítési fázisban!
Priorizálja lead-jeit a bevételi potenciál alapján! Kövesse nyomon az ügyfél interakciókat, és használja ki a rendszer útmutatásait a teljes értékesítési folyamat során.

Növelje értékesítési hatékonyságát!
Gyorsítsa fel kiküldött ajánlatai árbevétellé alakítását! Intézze gyorsan az értékesítéssel kapcsolatos ügyeket, menedzselje a szolgáltatási igényeket és dolgozza fel a fizetéseket – mindezt akár az Outlook programban.

Nyújtson kiemelkedő szolgáltatást!
Szerezzen átfogó képet a szolgáltatási feladatokról, a munkaterhelésekről és munkavállalói képességeiről, hogy hatékonyan oszthassa fel erőforrásait és felgyorsítsa a feladatok megoldását!

Tartsa kézben projektjei költségvetését és ütemtervét!

Maradjon költségvetésen belül!
A munkaidő-kimutatások, munkaköltségek és riportok funkcionalitásaival létrehozhatja, menedzselheti és nyomon követheti projektjeit. Bármikor fejlesztheti, módosíthatja és ellenőrizheti költségvetését a profit érdekében!

Tervezzen pontosan!
A kapacitás és értékesítés megtervezésével hatékonyan kezelheti erőforrásait. Kísérje figyelemmel kiállított számláit és vesse össze a tervezett költségeket a megrendelésekkel és ajánlatokkal!

Elemezze projektteljesítményét!
A projektstátuszra, nyereségességre és erőforrás-felhasználásra való valós idejű rálátással hatékony döntéseket hozhat.

Optimalizálja műveleteit!

Előrejelzések használata a teljesítéshez
Használhatja az eladási és a várható készletfelhasználási előrejelzéseket a gyártási tervek automatikus létrehozásához és a beszerzési rendelésekhez.

Hatékony raktárkezelés
Teljes képet kaphat a készleteiről a hatékony rendelésteljesítés érdekében. Nyomon követhet minden cikkmozgást és tranzakciót a raktár elrendezése és kapacitása alapján elrendezett tárolók segítségével.

Optimális szint elérése
Kalkulálja és optimalizálja gyártási kapacitását és erőforrásait, hogy hatékonyabbá tegye gyártási ütemtervét, és megfeleljen az ügyféligényeknek!

A Business Central segít, hogy betartsa az adatvédelmi előírásokat

Vigyázzon ügyfelei adataira!
Használhatja a beépített adatvédelmi módszertant, hogy üzleti tevékenysége megfeleljen a hatályos GDPR előírásoknak. A többszintű jogosultságbeállítás lehetővé teszi, hogy a rendszerben tárolt adatok biztonságban legyenek.

Kezelje, tárolja és továbbítsa biztonságosan az adatokat!
A személyes adatok szabadon tárolhatók és mozgathatók a rendszereiben, miközben a Microsoft adatközpont automatikus titkosításával vannak ellátva.

Üzlete bárhol, bármikor elérhető

Választhat felhőt, helyben telepített vagy hibrid megoldást
A Business Central bárhol elérhető, ahol szüksége van rá: felhőben vagy helyben telepítve – mindenhol ugyanazt a felhasználói élményt kapja.

Vigye magával vállalkozását!
A Bussiness Central mobil verziója felhőben és helyben telepített verzióban is elérhető, így egységes, modern használati lehetőséget nyújt Windows, Android és IOS eszközökön is.

Ügyfeleink véleménye az ERP rendszerről

„2014 óta használjuk a Microsoft Dynamics NAV rendszert, és úgy gondolom, hogy tökéletesen ellátja azokat a funkciókat, amelyekre egy ilyen volumenű létesítménynek szüksége van.” Nagyerdei Stadion
A Nagyerdei Stadion rendszere »

„A kialakított szisztéma legfőbb előnye a megbízhatóság, az információk pontossága és gyorsasága lett.” Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
A Bihari Hulladékgazdálkodási Kft. rendszere »

Konstrukciók

  • Business Central On-Premise (helyben telepített szoftver)

  • Business Central Cloud (felhőben üzemeltetett szoftver)

  • Business Central SaaS (Software as a Service)

Licencelési konstrukciók

  • Business Central havi bérletben

  • Business Central licence vásárlással