Cégünkről

A Consulo Kft. 2007-ben jött létre azokból a szakemberekből, akik korábban a Kabai Cukorgyárban dolgoztak. Mint volt cukorgyári alkalmazottaknak, cégünk megalakításával az volt a szándékunk, hogy az eddig megszerzett tapasztalatainkat, tudásunkat továbbadjuk partnereinknek, és ügyfeleink profiljának legmegfelelőbb üzleti megoldásokat kínáljunk elérhető áron.

Szakembereink hosszú éveken át nagyvállalati környezetben dolgoztak gazdasági, kontrolling, informatika, értékesítés és logisztika területeken. Munkánk során szembesültünk mindazokkal a kihívásokkal, melyek folyamatos megújulásra ösztönöztek bennünket a versenykörnyezetben, és mindvégig magas színvonalú eszközöket használva elértük, hogy élen jártunk az ügyviteli, információs és informatikai technológiák alkalmazásában.

Az azóta eltelt időszakban olyan partnerkapcsolatokat sikerült kialakítani, amelyek révén képesek vagyunk komplex üzleti, informatikai, irodai alkalmazások kivitelezésére, követni tudjuk a rendelkezésre álló technológiai lehetőségek állandó fejlődését, ami biztosítja, hogy a legkorszerűbb megoldásokat nyújtsuk ügyfeleinknek.

Jól kipróbált, hosszú távon is működő eszközöket használunk és kínálunk, legyen szó akár a könyvelésről, akár integrált vállalatirányítási rendszerről, ügyfélkapcsolat kezelésről, üzleti kontrollingról, csoportmunkáról, vagy iratkezelésről. Célunk, hogy az alapszolgáltatásokon felül mindig tudjunk egy olyan hozzáadott értéket nyújtani, mellyel az ügyfelünk ki tud emelkedni saját versenytársai közül, és olyan előnyre tesz szert, amelyből ő is profitál.

Alapfilozófiánk, hogy elégedett ügyfél nélkül nem lehet hosszú távon működni, és ehhez a megfelelő támogatást mindig megbízhatóan kell nyújtani.