Társadalmi felelősségvállalás – Akik velünk többek

Gulipán Természetvédő, Kulturális és Életmód Egyesület

Az Egyesület célja, hogy népszerűsítse az egészséges életmódot – ennek részeként a rendszeres testedzést, sport rekreációt, helyes táplálkozás kialakítását, egészségjavítást célzó sporttevékenységet. Célkitűzései közé tartozik EU-programok szervezése, kapcsolattartás, sportesemények, táborok, tanfolyamok szervezése, üdülési, pihenési, táborozási lehetőségeinek biztosítása, nemzetközi cserekapcsolatok kialakítása.

Cégünk támogatásával az Egyesület felújított egy olyan Körös-menti üdülőházat, amelyben hátrányos helyzetű gyerekek végre gyönyörű környezetben tölthetik nyaralásukat, lehetővé válik táboroztatásuk, valamint ennek kiadásával az Egyesület további forrásokhoz tud jutni.

Az Egyesület aktív szerepet játszott a kabai játszótér felújításában, pályázati támogatást igyekszik szerezni a Kaba környéki területek hasznosítására, a védett területek megőrzésére, amelyekhez nem csak anyagi támogatást nyújtunk, hanem szakmai segítséget is. A kulturális életben egy népdalkörrel és versmondó körrel vesznek részt, melyek fellépéseihez, eszközeihez cégünk adja a támogatást.

Kabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Rendszeresen támogatjuk többek között a Kabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkáját is. 2010-ben az új tűzoltó gépjármű beszerzéséhez és felszereléséhez járult hozzá cégünk.

Kabai Önkormányzat

Szoros együttműködés alakult ki a cég és az Önkormányzat között. Gazdasági szakembereink gyakorta vesznek részt az önkormányzati döntés előkészítésében, segítik munkájukat a város gazdaságának újraélesztése tekintetében. A kabai vállalkozókkal közösen támogatjuk a város rendezvényeit, az általános iskola működését és a helyi sportéletet.