Az elmúlt időszak igazán eseménydúsra sikerült nálunk, hiszen számos rendezvényt, webinárt szerveztünk és folyamatosan zajlanak a Microsoft Dynamics NAV ERP rendszer bevezetések is, melyeket szeretnénk röviden bemutatni, hiszen igazán izgalmas és változatos területeken vezettük be a rendszert.

Ugyan még korábbi bevezetés, de adósok vagyunk a budapesti Melde Kft. bemutatásával, akik tűzvédelmi, biztonságtechnikai rendszerekre vonatkozó szaktanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkoznak, melynek adminisztratív és tervezési részét 2016 óta Microsoft Dynamics NAV rendszerben végzik komplex projektkezeléssel.

2017-ben több új ügyfelet is üdvözölhettünk, köztük a Bajcsy Kereskedőház Kft-t, akik Hajdúszoboszlón gépészeti és építőanyagok kereskedelmével foglalkoznak és értékesítési folyamataikat, cikkkészletüket Microsoft Dynamics NAV rendszerben kezelik.

A Robot-X Hungary Kft. is bennünket választott, így az ipari automatizálás, robottechnika, célgép építés, robotcellák tervezése és kivitelezése már teljes egészében Navisionben történik. A tervezési, gyártási folyamatok Navision-ben történő kezelésével a projektek átláthatók, költségeik nyomonkövethetők.

Az Argos Feed Group Zrt. folyékony állattakarmány adalékok, elsősorban melasz alapú takarmányok, ill. takarmány kiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, és a vállalat teljes háttérmunkája Microsoft Dynamics NAV rendszerben történik.

Szintén 2017-es bevezetés a Trans-Sped cégcsoport Microsoft Dynamics NAV bevezetése, ahol 4 vállalatnál történt egyidejű bevezetés. A logisztikai szolgáltatásokkal, ezen belül többek között belföldi és nemzetközi fuvarozással, szállítmányozással valamint raktározással foglalkozó cégcsoport a rendszer komplex vállalatirányítási funkcióit kihasználva és külső rendszerekkel integrálva a Navision-ben szervezi tevékenységét.

Nézze meg További referenciáinkat és csatlakozzon Ön is!

Tovább a Referenciákra