A Directions 4 Partners által 2023.09.26-án tartott webináron a Microsoft Dynamics 365 Business Central legújabb verziójának újdonságairól tájékoztatták a résztvevőket, melyen kollégáink is részt vettek. A webes alkalmazáson a lapok címei jól láthatóvá váltak. A mobil alkalmazás fejlesztésével hatékonyabbá tették a felületen az adatok elérését, valamint beszéltek a vonalkód illetve QR kód beolvasási lehetőségről. A Power Platformon könnyebb a folyamatokat beállítani. A készlet és raktárkezelés területen számos újdonság szerepel: adagszám megjelenítése a naplósorokban, részletesebb beállítás a kiszedés illetve eltárolás raktárhelyeinek javaslatában.
A pénzügyi területen dolgozó felhasználók számára fontos, hogy az árfolyam helyesbítés előnézete beépült az alap funkciók közé, a főkönyvi tételek esetén bevezetik a tételek kiegyenlítését, és várjuk a könyvvizsgálói xml készítési lehetőségét.
A részben fejlesztést és informatikai adminisztrációt is érintő újítások és új funkciók még hatékonyabbá és emellett felhasználóbaráttá teszik a munkavégzést.
Az újdonságok a következő hónapokban válnak elérhetővé.

Bővebb információk:

https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/release-plan/2023wave2/smb/dynamics365-business-central/