A Microsoft 2021. szeptembertől elindította a „Bridge to the Cloud” promóciót, melynek keretében kedvező ajánlatot biztosít azon meglévő ügyfelek számára, akik ERP rendszerük felhőbe történő költöztetését tervezik.

Egy teljesen felhőalapú ERP-megoldás bevezetése jelenleg és a jövőben is fontos stratégiai üzleti döntés. A felhő számos előnnyel jár: kiemelkedő biztonság, rugalmasság, skálázhatóság, költséghatékonyság, automatikus frissítések. Az átlépés támogatására indította el a Microsoft a „Bridge to the Cloud” akciót.

A promócióban részt vehetnek mindazok, akik a Microsoft vállalatirányítási rendszerének valamelyik korábbi verzióját telepített (on-premise) változatban használják, fizetik a szoftverkövetési díjat, a jövőbe tekintenek és szeretnék élvezni a felhős környezet lehetőségeit, miközben szeretnék megtartani a szoftverkövetési díj fizetésével megszerzett előnyöket is.

A promóció jelentős pénzügyi és stratégiai előnyöket kínál, és kiváló lehetőséget biztosít a váltásra és a felhőbe költözésre, felhős szolgáltatások igénybevételére. Az érdeklődők a jelenlegi éves szoftverkövetési díjukat fizetve kaphatnak 60%-os engedményt a felhős Business Central licencek havi díjaiból.

Az akciós időszak alatt a „Bridge to the Cloud” felhasználói kettős hozzáférési jogokkal rendelkeznek a felhős Business Centralhoz és a jelenlegi megoldásukhoz, ami azt jelenti, hogy tesztelhetik az új megoldást, miközben a jelenlegi vállalatirányítási rendszerüket használják. A promóciós időszak egy év, de a résztvevőknek lehetősége van arra, hogy akár további három évvel meghosszabbítsák ezt. A cél, hogy ezen időszak alatt egy zökkenőmentes váltás után minden vállalat élvezhesse a felhőszolgáltatás előnyeit.