Az integrált vállalatirányítási rendszerek (ERP) rangsorában 2023 júniusában a Forbes magazin szerint a Microsoft Dynamics 365 Business Central a legjobb megoldás. A Forbes Advisor Small Business csapata elkötelezett amellett, hogy elfogulatlan rangsorokat nyújtson olvasói számára. Szakértőik elemezték az ERP (enterprise resource planning) rendszereket és a minősítés során olyan tényezőket vettek figyelembe, mint például az átlátható árképzés, a külső rendszerekkel történő könnyű integráció, partneri támogatás minősége, értékelések.

A Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszer segít a kis- és középvállalkozásoknak megszervezni értékesítési, szolgáltatási, működési és pénzügyi folyamataikat a gyorsabb és jobb vállalati eredmény elérése érdekében. A figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a vevői megrendelések hatékony teljesítése valós idejű adatokon keresztül, valamint a készletek feltöltésének előrejelzése. A felhős működésnek köszönhetően mobilalkalmazással útközben is kényelmesen menedzselhető a vállalkozás.

A Consulo Kft. az elmúlt 15 évben elkötelezett volt abban, hogy a hazai kis- és középvállalkozások széles köre ismerje meg és használja a Business Centralt a vállalkozás mindennapjaiban.

Olvassa el a Forbes cikkét: https://www.forbes.com/advisor/business/software/best-erp-systems/#microsoft_dynamics_365_business_central_section

Forrás: Best ERP Systems June 2023