Dynamics 365 Business Central2019-04-05T15:32:52+00:00

Dynamics 365 Business Central – Modern megoldás modern vállalkozásoknak

Csatlakozzon és növelje üzleti tevékenységét!

Nőjön túl számlázóprogramja korlátjain! A Dynamics 365 Business Central (korábbi nevén Microsoft Dynamics NAV vagy Navision) egy olyan all-in-one megoldás, amelyet könnyű használni és adaptálni, segíti Önt a vállalkozása területeinek összekapcsolásában és okosabb döntések meghozatalában. Teljes mértékben együttműködik a Microsoft üzleti alkalmazásaival, így az Excel, Word, Power BI és Outlook programokkal még gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat.

A Dynamics 365 Business Central integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál. Egy olyan komplex megoldás, amely átfogóan optimalizálja a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánc-kezelés, az e-kereskedelem, a gyártás-termelésirányítás, készletkezelés és a kereskedelem területén.

A Dynamics 365 Business Central rendszert a vállalatmérettől függő igényeknek megfelelően tervezték, hogy támogassa a KKV szektor résztvevőit, vagy kielégítse akár a közepes- és nagyvállalatok igényeit is.

Kezelje pénzügyeit hatékonyan!

 • Hozzon tájékozott döntéseket!
  Kapcsolja össze a számviteli, az értékesítési, a beszerzési, a készlettel és az ügyfelekkel kapcsolatos adatokat, hogy teljes képet kapjon vállalkozásáról! Jelenítse meg valós idejű pénzügyi teljesítményét a beépített Power-BI vezérlőpultokon!

 • Gyorsítsa fel a pénzügyi/havi zárását és jelentéskészítését!
  Tegye átláthatóvá a követelések és kötelezettségek kezelését, egyeztesse számláit automatikusan, hogy gyorsan és pontosan, a számviteli törvényeknek megfelelően készíthesse el zárását!
 • Pontosabb előrejelzések
  Pontosítsa pénzügyi előrejelzéseit az adatok több dimenzióban történő elemzésével! A zökkenőmentes Excel integrációval könnyedén testreszabhatja jelentéseit.

Automatizálja és biztosítsa az ellátási láncot!

 • Optimalizálja a készletszinteket!
  Használja a beépített mesterséges intelligencia segítségét, hogy megjósolja, mikor és mit kell feltöltenie! A dinamikusan frissülő készletszinteknek köszönhetően csak azt kell beszereznie, amire tényleg szüksége van.
 • Kerülje el az elvesztett értékesítéseket, és csökkentse a hiányt!
  Tartsa fenn a megfelelő mennyiségű készletet a készletmennyiség, átfutási idő és újrarendelési idő automatikus kalkulálásával! Javasoljon helyettesítő termékeket készlethiányos cikkei helyett!
 • Maximalizálja nyereségét!
  Kövesse a rendszer javaslatait a skontó kedvezmények igénybevételéhez, illetve a késedelmi kamat kötelezettség elkerüléséhez! Használja a jóváhagyási funkciót, hogy kézben tartsa beszerzéseit!

Értékesítsen hatékonyabban, és fejlessze ügyfélszolgálatát!

 • Szállítson értéket minden értékesítési fázisban!
  Priorizálja lead-jeit a bevételi potenciál alapján! Kövesse nyomon az ügyfél interakciókat, és használja ki az útmutatásokat a leghatásosabb felülértékesítés, keresztértékesítés érdekében a teljes értékesítési folyamat alatt!
 • Növelje értékesítési hatékonyságát!
  Gyorsítsa fel kiküldött ajánlatai árbevétellé alakítását! Intézze gyorsan az értékesítéssel kapcsolatos ügyeket, menedzselje a szolgáltatási igényeket és dolgozza fel a fizetéseket – mindezt akár az Outlook programban!
 • Nyújtson kiemelkedő szolgáltatást!
  Szerezzen átfogó képet a szolgáltatási feladatokról, a munkaterhelésekről és munkavállalói képességeiről, hogy hatékonyan oszthassa fel erőforrásait és felgyorsítsa a feladatok megoldását!

Tartsa projektjeit időben és költségvetésben!

 • Maradjon költségvetésen belül!
  Hozza létre, kezelje és kövesse nyomon projektjeit a munkaidő-kimutatások, munkaköltségek és riportok funkcionalitásaival! Fejlessze, módosítsa és ellenőrizze költségvetését a profit érdekében!
 • Tervezzen pontosan!
  A kapacitás és értékesítés megtervezésével kezelje hatékonyan erőforrásait! Kísérje figyelemmel kiállított számláit és vesse össze a tervezett költségeket a megrendelésekkel és ajánlatokkal!
 • Elemezze projektteljesítményét!
  Hozzon hatékony döntéseket a projektstátuszra, nyereségességre és erőforrás-felhasználásra való valós idejű rálátással!

Optimalizálja műveleteit!

 • Előrejelzések használata a teljesítéshez
  Használja az eladási és a várható készletfelhasználási előrejelzéseket a gyártási tervek automatikus létrehozásához és a beszerzési rendelésekhez!
 • Hatékony raktárkezelés
  Kapjon teljes képet a készleteiről a hatékony rendelésteljesítés érdekében!
  Kövessen nyomon minden cikkmozgást és tranzakciót a raktár elrendezése és kapacitása alapján elrendezett tárolók segítségével!
 • Optimális szint elérése
  Kalkulálja és optimalizálja gyártási kapacitását és erőforrásait, hogy hatékonyabbá tegye gyártási ütemtervét, és megfeleljen az ügyféligényeknek!

Adatvédelem és GDPR megfelelőség

 • Vigyázzon ügyfelei adataira!
  Használja a beépített adatvédelmi módszertant, hogy üzleti tevékenysége megfeleljen a hatályos GDPR előírásoknak! A többszintű jogosultságbeállítás lehetővé teszi, hogy a rendszerben tárolt adatok biztonságban legyenek.
 • Kezelje, tárolja és továbbítsa biztonságosan az adatokat!
  A személyes adatok szabadon tárolhatók és mozgathatók a rendszereiben, miközben a Microsoft adatközpont automatikus titkosításával vannak ellátva.

Üzlete bárhol, bármikor elérhető

 • Válasszon felhőt, helyben telepített vagy hibrid megoldást!
  A Business Central bárhol elérhető, ahol szüksége van rá: felhőben vagy helyben telepítve – mindenhol ugyanazt a felhasználói élményt kapja.

 • Vigye magával vállalkozását!
  A Bussiness Central mobil verziója felhőben és helyben telepített verzióban is elérhető, így egységes, modern használati lehetőséget nyújt Windows, Android és IOS eszközökön is.

Konstrukciók

 • Business Central On-Premise (helyben telepített szoftver)

 • Business Central Cloud (felhőben üzemeltetett szoftver)

 • Business Central Hibrid

Licencelési konstrukciók

 • Business Central havi bérletben

 • Business Central licence vásárlással

Érdekli a vállalatirányítási rendszer? Kérje árajánlatunkat!